S. T. Dupont Defi Extreme upaljač Fluo plavi 021416

S. T. Dupont Defi Extreme upaljač Fluo plavi 021416


-10% Popust
243,00 €
270,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Ponovno dostupno za 2-6 tjedana

Količina


S. T. Dupont Defi Extreme upaljač Fluo plavi


Upaljač S. T. Dupont Defi Extreme u Fluo plavoj boji nova je varijanta popularnog i dobro poznatog upaljača Defi iz S. T. Duponta, sad s detaljima živih boja. Pušači cigara i ljubitelji boravka na otvorenom već godinama uživaju u Defiju. Ističe se svojim izuzetno pouzdanim, jakim plamenom otpornim na vjetar koji nikad ne iznevjeri svog vlasnika, čak ni na vrlo niskim temperaturama, što je čest problem kod drugih upaljača.
Mat crno kućište izrađeno od brizganog metala elegantno je nadopunjeno jarkoplavim detaljem. Plavo označeno dugme stvara prekrasan i moderan kontrast u odnosu na mat kućište upaljača. Veliki i istaknuti pokazatelj razine plina posebno je praktičan za praćenje opskrbe plinom u svakom trenutku. Još je jedna značajka jednostavno podešavanje intenziteta plamena na dnu upaljača. Ondje je instaliran kotačić kojim se može praktično upravljati, za razliku od drugih upaljača koji obično zahtijevaju dodatne alate poput odvijača za podešavanje.
Jarkocrveni zaštitni poklopac sprječava da se paljenje zapraši ili zaprlja, što čini upaljač dugotrajnom radošću za svog vlasnika. Taj zaštitni poklopac automatski se otvara kad se pritisne gumb i ponovno se automatski zatvara. Gumb krasi prepoznatljivi Dupontov potpis, što čini upaljač nepogrešivim dodatkom visoke kvalitete.

Dizajn i materijali:



  • Mat crno kućište izrađeno od brizganog metala s jarkoplavim detaljem

  • Veliki pokazivač razine plina

  • Praktično podešavanje intenziteta plamena pomoću kotačića koji je jednostavan za rukovanje

  • Jarkocrveni zaštitni poklopac za zaštitu paljenja

  • Gumb sa S. T. Dupontovim potpisom


Posebne značajke:



  • Izuzetno pouzdan, jak plamen otporan na vjetar

  • Idealno za pušače cigara i ljubitelje boravka na otvorenom


S. T. Dupont renomirana je francuska tvrtka poznata od 1872. godine po izuzetnom umijeću izrade i inovativnom dizajnu. Osim upaljača, tvrtka proizvodi i visokokvalitetni pribor za pisanje, kožnatu galanteriju i ostale luksuzne dodatke. Kolekcija Defi posebno je dizajnirana za zahtjevne korisnike koji cijene pouzdanost i stil. Upaljači u toj kolekciji imaju snažan plamen stabilan na vjetru, zbog čega su savršeni za paljenje cigara i pouzdan rad čak i u ekstremnim uvjetima.


Model:
021416
Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Benzin
Prozor za razinu plina:
da
Boja:
Crna, Plava
Marka:
S.T. Dupont
EAN kod:
3597390299383
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu