S. T. Dupont Maxijet upaljač Fluo narančasti 020169

S. T. Dupont Maxijet upaljač Fluo narančasti 020169


-9% Popust
212,00 €
235,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Ponovno dostupno za 2-6 tjedana

Količina


S. T. Dupont Maxijet upaljač Fluo narančasti


Upaljač S. T. Dupont Maxijet u Fluo narančastoj boji novi je model francuskog proizvođača luksuzne robe S. T. Duponta, izdan 2024. godine. S kolekcijom Fluo, kuća S. T. Dupont nastoji se moderno pozicionirati na tržištu i privući više od klasičnih pušača cigara. Nadahnut novim trendovima u modi i automobilskoj industriji, Maxijet iz serije Fluo zadivljuje svojim elegantnim mat crnim kućištem i jarkonarančastim gumbom kao naglaskom. S druge strane, manji pandan, Minijet Fluo, ima narančasto kućište i mat crni gumb.
Piezoelektrično paljenje zaštićeno je od prljavštine dvama zaštitnim poklopcima, zbog čega je upaljač izdržljiv suputnik. Zaštitni poklopci automatski se otvaraju kad se pritisne gumb. Dvije vodoravne crte na upaljaču služe kao otvori za zrak za snažan plavi mlazni plamen. Prekrivene su metalnom mrežicom unutar upaljača kako bi se spriječio ulazak dlačica ili prašine. Upaljač se, naravno, može puniti, ali se isporučuje prazan, a plinska boca nije uključena. S donje strane upaljača nalazi se regulacija plus-minus za podešavanje jačine plamena.

  • Dizajn i materijali:

    • Mat crno kućište s jarkonarančastim gumbom

    • Piezoelektrično paljenje sa zaštitnim poklopcima

    • Vodoravni ulazi za zrak s metalnim mrežastim poklopcem

    • Regulacija plus-minus za podešavanje intenziteta plamena



  • Posebne značajke:

    • Moćni plavi mlazni plamen

    • Izdržljiv suputnik zahvaljujući zaštitnim mehanizmima

    • Upaljač se isporučuje prazan; plinske boce potrebno je kupiti zasebno.




S. T. Dupont renomirani je francuski proizvođač luksuznih proizvoda poznat po visokokvalitetnim dodacima kao što su upaljači, pribor za pisanje, kožnata galanterija itd. Od svog osnutka 1872. godine, tvrtka je sinonim za iznimnu izradu i inovativnost. S. T. Dupontove upaljače Maxijet karakterizira moderan dizajn, pouzdanost i visoka funkcionalnost. Nude snažan mlazni plamen i idealni su za svakodnevnu upotrebu, kao i za posebne prigode.


Model:
020169
Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Plin butan
Prozor za razinu plina:
da
Boja:
Crna
Boja ukrasa:
Narančasta
Marka:
S.T. Dupont
EAN kod:
3597390299437
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu