S. T. Dupont rezač s dvostrukom oštricom i stalkom za cigare Trinidad crno-zlatni 003477

S. T. Dupont rezač s dvostrukom oštricom i stalkom za cigare Trinidad crno-zlatni 003477


-10% Popust
207,00 €
230,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Ponovno dostupno za 2-6 tjedana

Količina


S. T. Dupont Trinidad rezač s dvostrukom oštricom i stalkom za cigare


Rezač S. T. Dupont Trinidad s dvostrukom oštricom i stalkom za cigare dio je ograničene serije koju su stvorili S. T. Dupont i Habanos S. A. za proslavu 55. godišnjice marke Trinidad. Monogram kuće Trinidad krasi ovaj rezač i stalak za cigare, a svaki komad ponosno nosi potpis kuće i posebnu grafiku "55" koja slavi godišnjicu cigara Trinidad.

  • Dizajn i materijali: Rezač za cigare ukrašen je sjajnim lakom i pozlaćenim detaljima, što mu daje elegantan i luksuzan izgled. Monogram marke Trinidad skladno je uklopljen u dizajn.

  • Posebne značajke:

    • Rezač s dvostrukom oštricom omogućuje precizan i čist rez cigare, dok integrirani stalak za cigare pruža elegantan i praktičan držač.

    • Ovaj 2-u-1 dodatak za cigare nudi elegantan način za slobodno odlaganje vaše cigare, zbog čega je funkcionalan i estetski ugodan.




S. T. Dupont renomirani je francuski proizvođač luksuznih proizvoda, poznat po svojoj izuzetnoj izradi i dizajnu od 1872. godine. Osim upaljača i dodataka za cigare, tvrtka također proizvodi visokokvalitetni pribor za pisanje, kožnatu galanteriju i druge dodatke. Partnerstvo s Habanos S. A. naglašava S. T. Dupontovu predanost tradiciji i inovacijama u svijetu kulture cigara, posebno kroz proslave 55. godišnjice marke Trinidad na Festivalu del Habano na Kubi 2024. godine.


Model:
003477
Tip rezača:
Rezač s dvostrukom oštricom
Materijal oštrica:
Nehrđajući čelik
Broj oštrica:
2
Max. veličina prstena:
60
Boja:
Zlatna, Crna
Marka:
S.T. Dupont
EAN kod:
3597390300683
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu